BALONUL IMOBILIAR
Balonul RE/MAX este imaginea cu o inaltime de 7 etaje a companiei. Multiplicati-l cu 100 si aveti cea mai mare flota de baloane cu aer cald din lume.Balonul RE/MAX este unul dintre cele mai recunoscute logo-uri.

duminică, 14 decembrie 2008

RE/MAX in Bucuresti- cu balonul la o cafea

RE/MAX din Bucuresti s-a gasit azi la o intalnire de duminica cu balonul la cafea.
Gazda noastra CAFFE GELATO .
Ne apropiem de sfarsit de an, si cum sta bine la casele mari, echipa de agenti RE/MAX din Bucuresti a petrecut o jumatate de zi impreuna cu balonul la cafea.
Este extraordinar de important de stabilit strategii pentru anul viitor, sunt discutii constructive despre ordonanta din 19 .11.2008, ce tranzactii se pot incheia pana la sfarsitul anului si ce pregatim pentru inceputul de an 2009.
Criza imobiliara ne conduce spre noi strategii de pus in aplicare, sunt actiuni specifice acestor timpuri. Suntem la unison cu totii: La vremuri noi, strategii noi.
La intalnire si-au adus balonul:Re/max Bastion, Re/max5 Star, Re/max Advantage, Re/max Elite, Re/max Team, Re/max Magnum si Re/max 4U.
Gasiti informatii despre noi toti pe http://www.remax.ro/

Dragi clienti dupa cum vedeti ne preocupa si ce imobile doriti sa vindeti si ce imobile va doriti sa cumparati. Apelati la serviciile noastre si tema dvs. imobiliara este ca si rezolvata.

Dragi colegi din agentii imobiliare, daca tanjiti dupa o astfel de echipa, daca tanjiti dupa astfel de discutii, va steptam sa ne contactati urgent pentru o noua intalnire in formatie completa cu toata flota noastra de baloane din Bucuresti...si din tara.









































































Va dorim la toti mult succes !












Niciun comentariu: